برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از ایدز

13:12 1395/9/17

در هفته مبارزه با ایدز ،صبح امروزچهارشنبه 17 آذر ،کلاس آموزشی جهت بانوان در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید.

این دوره که به همت کمیته فرهنگ سلامت و واحد امور بانوان شهرداری برنامه ریزی و تدوین شده بود با حضور بانوان خوانساری برگزار شد.کارشناس این کلاس سرکار خانم مرادی بود که در خصوص شعار هفته مبارزه با ایدز،مکانیسم بیماریهای عفوئی ،راههای انتقال و چگونگی عملکرد ویروس اچ آی وی در بدن همراه با ارائه مطلب به صورت بصری ،صحبت کرد.همچنین بانوان مخاطب نیز سوالات خود را در این زمینه و آزمایشهای تشخیص این ویروس مطرح نمودند.