بیش از 100 تن مخلوط شن و نمک در معابر خوانسار

10:30 1395/10/1

.جانشین مدیریت بحران شهرداری خوانسار از نمک پاشی معابر خوانسار در شب گذشته و صبح امروز به میزان بیش از 100 تن گزارش داد.

مهندس مقدسی جانشین مدیریت بحران شهری شهرداری خوانسار اعلام نمود که در پی نزولات و بارش رحمت الهی در روز گذشته بیش از 100 تن مخلوط شن و نمک در معابر خوانسار جهت سهولت در عبور و مرور و جلوگیری از یخزدگی پاشیده شد.

وی اعلام کرد در روز گذشته بیش از 15 وسیله خودرویی اعم از لودر،گریدر،,بابکت،کامیون ،خاور و نیسان در بازگشای و پاکسازی معابر فعالیت داشتند.

جانشین مدیریت بحران شهری اعلام نمود که از ساعت 18 روز سه شنبه تا ساعت 2 بامداد و دو باره از ساعت 5 بامداد تا لحظه تنظیم خبر پرسنل زحمت کش شهرداری در حال فعالیت جهت پاکسازی معابر هستند.

وی اعلام نمود که به دلیل برودت هوا سطح جاده ها یخ زدگی دارد که رانندگان بایستی حتما با لاستیک مناسب و مجهز به وسایل ایمنی و امدادی خودرو از جمله زنجیر چرخ باشند.

مهندس مقدسی در این مصاحبه گفت که شهر خوانسار دارای بیش از 150 کیلومتر طول معبر اصلی است که اولویت پاکسازی ها با توجه به امکانات و تجهیزات شهرداری در ابتدا معابر اصلی و سپس معابر دارای شیب زیاد می باشد.

تشکر وقدردانی ازشهردارمحترم وهمکاران زحمتکش
محمود
سلام علیکم بابت زحمات شهردارمحترم وهمکاران زحمتکش به جهت تلاش وکوشش بجهت برف روبی ونمک پاشی معابر شهر خدا قوت وخسته نباشید .مرحبا وسپاس