همایش علمی فرهنگی ادبی گویش خوانساری

18:10 1395/12/1

به یمن دوم اسفند ماه روز پاسداشت زبان مادری ،همایش علمی فرهنگی ادبی با موضوع راهکارهای حفظ گویش های منطقه ای با حضور استاد میرجلال الدین کزازی برگزار می گردد.

این همایش میهمانانی از جمله چهره ماندگار خوشنویسی افتخار شهرمان خوانسار استاد کابلی خوانساری، دکتر محمود براتی خوانساری مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و جوان نخبه شهرمان آقای بهمن بنی هاشمی دارد و اجرای این برنامه  را نیز چهره کشوری ،شاعر و مجری توانمند استاد سهیل محمودی برعهده دارد.

این همایش با رویکرد فرا منطقه ای و با حضور 17 شهر از شهرهای استان اصفهان و مرکزی برگزار می گردد.

زمان برگزاری همایش :پنجشنبه 5 اسفندماه 95 ساعت 9 الی 12سالن هلال احمر خوانسار