پیام استاد کابلی به همایش علمی فرهنگی ادبی گویش های منطقه ای

10:15 1395/12/7

استاد یداله کابلی خوانساری چهره ماندگار و افتخار خوانسار و ایران اسلامی که  نتوانستند در همایش گویش های منطقه ای حضور داشته باشند پیامی فرتادند که در این جلسه قرائت گردید.متن پیام به این شرح است:

با سلام و ادب و احترام حضور همه عزیزان گرانقدر و ارجمند که در این مراسم هستند

مایه کم سعادتی من بوده که با برنامه قبلی برای دیدار و کار نمایشگاهی و کارگاه آموزشی همزمان عازم سیستان و بلوچستان شدم و از دیدار و حضور خدمت استادان و همشهریان نازنینم محروم شدم.امید که اینچنین برنامه هایی که موجب تحقق ارزشهای تاریخی و احیای ارزشهای اجتماعی انسانی می باشد بتوانم گامهای موثر و ثمر بخشی را برداشته و بتوانیم دین خود را ادا نماییم.این تنها رسالت مانا و ماندگاری است که می بایست هر انسانی در حوزه مسئولیت خطیر خود برای مردم و جامعه ایفا نماید. به روزی همه دوستان و حضار محترم را از درگاه الهی خواستارم.

تشریف فرمایی استاد ارجمند و گران سنگ ادب و فرهنگ ایران زمین را به شهرستان خوانسار که مهد بزرگان هنر و عالم و بافضیلت است ،حضرت استاد میرجلال الدین کزازی برای همه ما مایه افتخار و مباهات است.

با مهر و ارادت

یداله کابلی خوانساری