اماکن گردشگری تاریخی و زیارتی خوانسار

14:26 1396/1/1

امامزاده احمد ابن سید محمد ابن امام علی انقی (ع)

#امامزاده حمد ابن سید محمد ابن امام علی النقی(ع)معروف به شاهزاده احمد.
این امامزاده با یک واسطه به امام هادی(ع)می رسد و فرزند سید محمد که بین سامرا و بغداد دفن است می باشد.
این امامزاده در خیابان آیت الله خوانساری در نزدیکی میدان سپاه واقع شده است و از کنار آن رودخانه اصلی شهر میگذرد.
این امامزاده در بین مردم خوانسار و شیعیان جایگاه رفیع و مورد توجه علاقمندان به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت است.
مردم خوانسار همه ساله در موقع تحویل سال در این امامزاده به دعا و نیایش می پردازند.
در سالهای اخیر نیز به همت هیئت امنا ساختمان امامزاده در حال توسعه و بهسازی قرار گرفته است.
عکس مورد استفاده اثر عکاس هنرمند شهرمان علی معصومی می باشد.