آگهی مزایده- نوبت دوم

12:30 1396/1/28

دو واحد دفتر شرکت مسافربری واقع در ترمینال مسافربری با قیمت پایه ماهیانه هر دو واحد 7200000 ریال برای مدت یک سال.

2. متقاضیان می توانند نسبت به ارائه قیمت بابت هر کدام از واحدها(شماره یک سمت چپ از ورودی پارکینگ و واحد شماره 2 از سمت راست از ورودی پارکینگ) اقدام نمایند. هرکدام از واحدها به یک شرکت مسافربری اختصاص می یابد.

3. متقاضیان می توانند از روز پنج شنبه مورخ 24/1/96 تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه مورخ 7/2/96 پیشنهاد خود را مبنی بر اجاره هرکدام از موارد فوق الذکر در پاکت لاک و مهر شده همراه با ذکر شماره تلفن و آدرس تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

4. متقاضیان می بایست معادل 5% قیمت پیشنهادی یک سال معادل 2200000ریال بابت هر واحد را به حساب 0105922986005 به حساب سپرده شهرداری خوانسار نزد بانک ملی شعبه خوانسار واریز ویا چک تضمین شده بانکی ضمیمه پیشنهاد خودبه عنوان ضمانت شرکت در مزایده تحویل نمایند.

5. پیشنهادات رسیده در روز شنبه مورخ 9/2/96 در کمیسیون عالی معاملات مورد رسیدگی قرار گرفته و به برندگان مزایده به صورت کتبی ابلاغ خواهد شد و برنده مزایده نیز مکلف است تا یک هفته نسبت به انعقاد قرارداد و واریز وجه مربوطه به حساب شهرداری اقدام نماید.

6. در صورت عدم واریز وجه به حساب شهرداری و عدم انعقاد قرارداد سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین ترتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد شد.

1. به پیشنهاداتی که مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  2. کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

9. پس از واریز وجه ، و تاییدیه اداره اماکن، شهرداری نسبت به انعقاد قرارداد به نام برنده مزایده اقدام خواهد نمود.

10. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به شهرداری مراجعه یا با شماره تلفن 57770847تماس حاصل نمایند.