13:36 1396/2/30

قابل توجه کاندیداهای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر خوانسار و اعضای ستاد انتخاباتی شان و اعضای ستاد انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری در شهر خوانسار

به اطلاع عموم کاندیداهای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر خوانسار و اعضای ستاد انتخاباتی شان و عضای ستاد انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری در شهر خوانسار می رساند که جهت جمع آوری تبلیغات انتخاباتی همراه با پرسنل زحمت کش شهرداری خوانسار راس ساعت 8 شب در جلوی ساختمان شهرداری حضور بهمرسانند و در نظافت و زیبایی شهر همراه و همگام شوند.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار