آگهی مزایده خودروی نیسان

11:1 1396/3/1

شهرداری خوانسار به استناد مجوز شماره 131 مورخ 7/2/96 شورای محترم اسلامی شهر در نظر دارد خودروی مشروحه ذیل را به بالاترین قیمت به فروش برساند:

- یک دستگاه نیسان کمپرسی مدل 1384 با قیمت پایه 100000000 ریال.

1. متقاضیان می توانند از روز سه شنبه مورخ 23/2/96 لغایت پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 9/3/96 پیشنهاد خود را تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

2. زمان بازگشایی پیشنهادات رسیده راس ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 10/3/96 می باشد.

1. متقاضی می بایست مبلغ 5000000 ریال را به عنوان ضمانت شرکت در مزایده به حساب 0105922986005 به حساب شهرداری واریز و فیش مربوطه را همراه با تقاضانامه در پاکت دربسته ارائه نمایند.

4. در صورت عدم انعقاد قرارداد توسط برنده و عدم واریز وجه تا مدت یک هفته از بازگشایی پاکتها به حساب شهرداری، شهرداری سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین ترتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد شد.

5. به پیشنهاداتی که رد یا مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

1. کلیه هزینه نقل و انتقال به عهده برنده مزایده خواهد بود.

7. کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

1. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به انبار نقلیه شهرداری واقع در خیابان دانشگاه مراجعه یا با شماره همراه 09131711448 تماس حاصل نمایند.