اولین جشنواره دوقلوها و چندقلوهای خوانسار

13:21 1396/6/5

اولین جشنواره دوقلوها و چندقلوهای خوانسار روز جمعه 27 مرداد ماه با حضور 70 دوقلو و خانواده هایشان در سالن هلال احمر برگزار گردید.

این مراسم به منظور شناسایی دوقلوها و چندقلوهای خوانسار و معرفی آنها به انجمن دوقلو های کشور برنامه ریزی شد و با استقبال شهروندان خوانسار،گلپایگان ،بویین میاندشت و همچنین خوانساریهای مقیم تهران و اصفهان مواجه گشت.

اجرای این مراسم نیز برعهده دوقلوها و چندقلوها بود، دوقلوها بیانه و عهدی را در پایان مراسم خواندند و امضا کردند، همچنین برپایی آتلیه عکاسی جهت عکس گرفتن خانواده ها و دوقلوها بخش جنبی این جشنواره بود.

همچنین نماد جشنواره که لیوان با عکس خود دوقلوها بود به آنان اهدا گردید.