شورای اسلامی دوره پنجم

14:14 1396/6/12

شورای اسلامی دوره پنجم آعاز به کار کرد.مراسم تحلیف اعضای شورای اسلامی خوانسار در سالن اجتماعات فرمانداری خوانسار برگزار گردید.

پس از انجام مراسم تحلیف ،بلافاصله اعضای شورای اسلامی تشکیل جلسه دادند و هیئت رئیسه شورای پنجم مشخص گردید.

هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر خوانسار برای یکسال پیش رو انتخاب شدند

هوشنگ صانعی رییس شورای اسلامی شهر خوانسار انتخاب شدند.

محمد تقی اورعی بعنوان نایب رییس شورای اسلامی انتخاب شدند.

محمود اورعی بعنوان خزانه دار شورای اسلامی انتخاب شدند.

عبدالرضا دهاقین و خانم کتایون نادری بعنوان دبیر شورای شهر انجام وظیفه خواهند نمود.

گزارش تصویری از مراسم تحلیف