ششمین جشنواره آشپزی کدبانوی خوانساری

11:23 1396/6/19

ششمین جشنواره آشپزی کدبانوی خوانساری با حضور شرکت کنندگان جشنواره،مسئولین و شهروندان خوانسار در پارک عسل برگزار گردید.

این جشنواره با رویکرد پخت عذا با محصولات تولیدی و سوغات خوانسار برگزار شد که تعداد 83 نفر ازبانوان خوانساری در این جشنواره شرکت کردند. این جشنواره با داوری سرآشپزهای حرفه ای رستوران های خوانسار انجام شد و ملاک های داوری شامل طعم، سلامت، دیزاین و مواد خوانساری بود که تمامی نفرات شرکت کننده امتیاز مواد خوانساری را گرفتند.

در این مراسم کارشناس مشاور تغذیه به سلامت بودن برخی مواد غذایی اشاره کرد و تغییر سبک زندگی بانوان در خانواده ها را مهمترین الگوی سلامت معرفی نمود.

در پایان مراسم به 7 نفر از برگزیدگان لوح تقدیر و هدیه اهدا گردید .بخش جنبی جشنواره پخت آش جهت پذیرایی میهمانان و پخت کلوخ پز نمادین در جشنواره بود که با استقبال روبه رو شد.