بیانیه محکومیت کشتار مردم میانمار

11:54 1396/6/20

شهرداری خوانسار در بیانیه ای جنایات وحشیانه ی میانمار را محکوم کرد

امروز جامعه‌ای در آسیای جنوبی شرقی صرفاً به‌خاطر داشتن دین اسلام در زیر چکمه‌های بوداییان لگدمال می‌شود و جنایات هولوکاستی آن‌چنان دردناک است که وجدان هر آدم بیدار را به درد می‌آورد و بدتر از آن این‌که این رفتارها با معیار انسانیت سازگار ندارد و خویی از وحشی‌گری را به تصویر می‌کشاند.

دردناک‌تر از آن سکوت مجامع بین‌الملل است و فجیع‌تر از آن سکوت رهبران و رسانه‌های دولت‌های اسلامی است مگر نه این است که آیه ۴۶ سوره انفال با این مضمون «وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ» به صراحت دستور می‌دهد اگر یک طایفه از مسلمین بر طایفه دیگر بغی و تعدی کردند بر همه مسلمین واجب است که بر ضد او قیام کنند فضلا از این‌که غیر مسلم بر مسلم بغی کند.

حال چه شده است که هر روز تصویری دردناک‌تر از گذشته در جلوی دیدگان جهانیان نقش می‌بندد اما توجهی به آن نمی‌شود و تا چه زمانی به‌خاطر منافع تجاری کشورهای غربی می‌بایست جان مسلمانان را بستانند و مسلمانان فراموش شده میانمار هر روز عزیزان‌شان جلوی چشمان‌شان به آتش کشیده می‌شوند و هلوکاست دیگری را به نظاره می‌نشینند.

کشتار وحشیانه مردم مسلمان میانمار این سؤال را به ذهن متبادر می‌سازد که جدای از مدعیان حقوق بشر در کشورهای غربی، وظایف کشورهای اسلامی به‌ویژه سازمان کنفرانس اسلامی به‌عنوان یک سازمان فراملی اسلامی در قبال این فاجعه چیست؟

شهرداری خوانسار به نمایندگی از مردم شریف و انقلابی شهر خوانسار ضمن اعلام محکومیت این جنایات وحشتناک، از مسئولان دولتی و مخصوصاً وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی از مجالس کشورهای اسلامی می‌خواهیم که از طریق دیپلماسی بین‌المللی و رایزنی با کشورهای مسلمان و کشورهای غیر متعهد و سازمان‌های حقوق بشر، هرچه سریع‌تر به این جنایات پایان داده و جلوی این وحشی‌گری‌ها گرفته و با تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پیگیری فجایع دردناک مسلمانان میانمار گردند کمااینکه در آیه ۱۲۶ سوره اعراف در این رابطه آمده است: «وَمَا تَنقِمُ مِنَّا إِلاَّ أَنْ آمَنَّا بِآيَاتِ رَبِّنَا لَمَّا جَاءتْنَا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَتَوَفَّنَا مُسْلِمِينَ؛ و تو جز براى اين ما را به كيفر نمى‏رسانى كه ما به معجزات پروردگارمان وقتى براى ما آمد ايمان آورديم پروردگارا بر ما شكيبايى فرو ريز و ما را مسلمان بميران