ذخیره سازی و بسته بندی ماسه نمک

11:57 1396/10/14

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار به جهت سهولت دسترسی، پس از ذخیره سازی ماسه نمک ، آنرا بسته بندی نمود و در جایگاه های خود در نقاط مختلف شهر قرار داد.

مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت : بسته بندی ماسه نمک ها در کیسه های مخصوص با هدف سهولت دسترسی شهروندان، همچنین صرفه جویی و کاهش هزینه ها در این خصوص می باشد.

مهندس جاپلقی افزود:مقدار ماسه نمک بسته بندی شده که در نقاط مختلف شهر توزیع شده است 1000 بسته 5 کیلویی بوده که 5 تن را در بر میگیرد.

وی همچنین از ذخیره 500 تنی مخلوط ماسه نمک و همچنین 80 تن نمک خالص در انبار ذخیره شهرداری خبر داد و عنوان نمود: درهر بارشی که در این روزها اتفاق بیفتد شهرداری با تمام توان آماده می باشد.