روزحماسه و ایثار خوانسار برگزار شد

12:32 1396/10/23

مراسم روز حماسه و ایثار خوانسار در روز پنجشنبه 21 دیماه با حضور خانواده های معظم شهدا،مسئولسن و شهروندان برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری چشمه سار، محمدحسین صفارهرندی در مراسم گرامیداشت ۲۵ دی، روز حماسه و ایثار خوانسار که شامگاه پنجشنبه در حسینیه حجت بن الحسن العسگری (عج) خوانسار برگزار شد با اشاره به این که خوانسار شهر علما و شهدای بزرگی است اظهار کرد: در مراسم بزرگداشت شهدا علاوه بر پاسداشت خون های پاک و دامن هایی که شهدا از آن به معراج رفتند، در عین حال از این ارواح پاک برای گذر از راه دشواری که در آن قرار داریم الهام می گیریم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که شهدا علامت ها و نشانه های روشن در مسیر پرشبهه و غبارآلود امروز هستند گفت: هر سال در این مراسم ها خود را با راهی که شهدا برای آن جانفشانی کردند محک می زنیم و شهدا ما را به وادی دعوت می کنند که در آن خوف نیست و این سخن صدق و کلام معیار است.

وی افزود: آنهایی که در این مسیر انتظار شهادت را می کشند نیز در وادی که خوف و حزنی در آن نیست حضور دارند، وادی که عناصر استقامت ورزیده به آن رسیده اند و شهدا به افرادی که در انتظار شهادت هستند بشارت می دهند، راهی که ما آمده ایم راه بدون خوف و حزن است پس خود را به خدا بسپارید و ایستادگی کنید و خدا به چنین افرادی امنیت می دهد.

صفارهرندی با تاکید بر نتایج این ایستادگی و تاثیر بر ایجاد امنیت تصریح کرد: کشوری که روزگاری نگران حفظ جغرافیای خود در برابر مخاطرات و دشمنان بود، امروز به جایی رسیده است که نه تنها برای خود بلکه برای همسایگانش نیز ایجاد امنیت کرده است، پس در نتیجه وعده ای که شهدا داده اند درست بوده است.

وی خاطر نشان کرد: برای آن که خود را از خوف و حزن همیشگی رهایی داد باید به این راه تمسک جست و شهید حججی یکی از همین شهدایی است که در این مسیر حجت شد و نشان داد که این مسیر، مسیر امنیت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مسیر مذاکره و مصالحه با قدرت ها و مستکبران را بر خلاف مسیر شهدا بیان کرد و ادامه داد: آمریکا قبل از بازپس گیری ابوکمال از تکفیری ها اظهار کرده بود که این منطقه، نقطه استراتژیک نیروهای ما است و اجازه نخواهیم داد پای خود را در این نقطه بگذارید، اما سردار غیور اسلام سردار سلیمانی در برابر این اظهارات این نقطه را گرفت و امریکا هیچ غلطی نتوانست بکند.

وی اضافه کرد: اگر مذاکره موثر بود امروز قضیه فلسطین با چندین مرتبه مذاکره حل شده بود در حالی که اکنون باید خون هم بدهند و اگر در دورانی که این سرزمین به دست مسلمانان بود وارد دور باطل مذاکره نمی شدند اکنون وضعیت به گونه دیگری بود.

صفارهرندی به دلایل اصلی بزرگ شدن ملت ایران در چشم دشمنانش اشاره کرد و گفت: امروز آمریکا ما را به ابرقدرت منطقه تعبیر می کند، یعنی قدرتی که می تواند حرف خودش را بر سر زبان مردمی که هزاران کیلومتر با مرزهایش فاصله دارند جاری کند و پژواک پیام حضرت امام (ره) و کلام رهبر انقلاب و شعارهایی که ملت ما می دهند در بین ملت های دیگر شنیده می شود.

وی افزود: زمانی تنها ملت ها دل در گرو انقلاب داشتند اما امروز برخی دولت ها نیز به این انقلاب دل بسته اند، نقاطی که دل در گرو انقلاب دارند روزگاری حوزه های نفوذ سابق آمریکا بوده اند و آمریکا دل خود را به آنها خوش کرده بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر بیانات رهبر انقلاب در مورد اغتشاشات اخیر تصریح کرد: بی جهت نیست که ترامپ مرتب در توئیت های خود اظهار می کرد که آشوبگران تحت حمایت آمریکا هستند و دولت قبل آمریکا را در حمایت کامل نکردن از فتنه سبز سرزنش می کرد.

وی اضافه کرد: آمریکا تنها در یک نوبت برای کمک به شبکه های اجتماعی ۷۰ میلیون دلار هزینه کرده است تا این فضا را به جان ملت ایران بیاندازد و در این اغتشاش ها معلوم شد که فرماندهی این کار با چه کسی و کدام پیام رسان بوده است.

صفارهرندی آلوده نشدن خوانسار به فتنه اخیر را ناشی از دیانت، فهم سیاسی و بصیرت مردم این شهرستان دانست و گفت: سال ها است داشتن یک پیام رسان داخلی که مردم بتوانند در آن پیام های سالم خود را رد و بدل کنند از مطالبات رهبر انقلاب بوده است اما پشت گوش انداخته اند و اکنون که این شبکه اجتماعی مسدود شده است باز هم درصدد راه اندازی آن هستند.

وی با اشاره به نابودی موج دوم فتنه با هوشمندی مردم افزود: رهبر انقلاب فرمود اینها پاتک دشمن است چرا که پیروزی انقلاب اسلامی و بیرون راندن آمریکایی ها و به دست گرفتن منابع سرشار مملکت تک ما به دشمن بوده است.

عضو تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر افزایش عایدی مردم از سهم منابع نفت تولیدی کشور نسبت به قبل از انقلاب تصریح کرد: در گذشته در سبد خانوار تنها ۱۰ قلم کالا وجود داشت، اما امروز این مقدار به ۲۰۰ قلم رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: برخی دو دستی امنیت کشور را به دشمن تقدیم می کنند و در پشتی خانه را به اجنبی نشان می دهند و اظهار می کنند اگر می خواهید کاری بکنید و به نتیجه برسید باید ایران را تحریم کنید و باید ایمان نسل جوان را به مقدسات کم کنید.

صفارهرندی ضمن ابزار تاسف از بیان این امور توسط برخی افزود: امروز دستگاه قضا این قدر قدرت دارد که اسامی و چهره های شاخص او را مقهور نکرده است و به سراغ آنها می رود.

وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب در فریب نخوردن از دشمن گفت: مردم در راهپیمایی های اخیر نشان دادند که امید دارند و اگر مفاسدی هم وجود دارد این امور به دستان مردم و پای صندوق های رأی با انتخاب افراد پاک دست و درست که در انجام امور توانا هستند رقم می خورد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: کشور به افرادی نیاز دارد که به حل مسائل در داخل کشور اطمینان دارند و نه کسانی که معتقد به آوردن مدیر از خارج هستند و راه تغییر این نوع نگاه زانو زدن در برابر علامت های روشن در این راه است.

وی افزود: ۲۵ دی روز حماسه و ایثار خوانسار تاریخ افتخارات این شهرستان مرور می شود و اینها میخ هایی هستند که اندیشه الهی ما را به این سرزمین کوبیده اند و جداشدنی نیستند و این روزها، روزهایی است که گم شدگان را به مسیر بازمی گرداند.