کارگاه آموزشی پخت انواع شیرینی در خوانسار

11:1 1396/10/28

به همت تعدادی از بانوان خوانساری و مشارکت و همراهی شهرداری خوانسار کارگاه آموزشی پخت انواع شیرینی به مدت 3 روز در خوانسار در حال برگزاری می باشد.

این کارگاه با حضور استاد بین المللی و خوانساری الاصل آقای علیرضا دهاقین از 27 دیماه در هتل زاگرس خوانسار شروع به کار نموده و تا 29 ادامه دارد.

این کارگاه آموزشی با استقبال بانوان خوانساری مواجه شده است و در روز اول این کارگاه کار با انواع فرهای خانگی و توستر آموزش داده شد. همچنین پخت انواع کیک های اسفنجی ،طرز تهیه خامه فندات، رنگی کردن خامه،تزئین کیک و پخت شیرینی بهشتی بود که از ساعت 14 الی19 در محل هتل زاگرس برگزار شد.

لازم به ذکر است که به بانوان شرکت کننده در این کارگاه مدرک سازمان فنی و حرفه ای اعطا می گردد.