برگزاری جشنواره سالاد سالم

14:17 1396/11/9

به مناسبت هفته مبارزه با سرطان(1-7بهمن ) و روز پرستار جشنواره سالاد سالم برگزار گردید.

این برنامه که به همت شبکه بهداشت و مشارکت و همکاری شهرداری خوانسار برگزار شد تعداد 30 نفر از بانوان خوانساری در آن شرکت نمودند و به 5 نفر از آنان هدایایی از طرف شهرداری اهدا گردید.

در این جشنواره دکتر قیصری رئیس شبکه بهداشت در خصوص بیماریها و به ویژه سرطان ها سخن گفت و تنها راه مبارزه و پیشگیری از این بیماری را نوع تغذیه افراد معرفی نمود. همچنین کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درخصوص سبزیجات و انواع ویتامینهای موجود در آن را عنوان کرد و در پایان نیز پس از داوری سالاد ها به 5 نفر از شرکت کنندگان هدایایی اهدا گردید. همچنین به رسم یادبود و تقدیر از همه شرکت کنندگان شاخه گلی اهدا گردید.

از برنامه های جنبی جشنواره نیز برپایی نمایشگاه سلامت و مبارزه با بیماریها بود که با استقبال بانوان شرکت کننده قرار گرفت.