برگزاری کارگاه آموزشی پرورش گل

11:30 1396/11/14

کارگاه آموزشی پروش گلهای آپارتمانی و ساخت تراریوم طی دو جلسه با حضور قشرهای مختلف شهروندان برگزار گردید.

این دوره ها با هدف آشنایی شهروندان با انواع گل و گیاه،تولید و پرورش آنها در منزل و چگونگی نگهداری انواع گلهای زینتی و آپاتمانی بوده است.این کارگاه در دو جلسه روز های جمعه 6 و 13 بهمن ماه در محل سالن اجتماعات شهرداری و با حضور کارشناس این رشته مهندس میرحبیبی برگزار گردید.

در این جلسات روشهای تولید و نگهداری انواع گل های آپارتمانی آموزش داده شد و با استقبال چشمگیری از سوی شهروندان در اقشار مختلف مواجه گردید.

یکی دیگر از آموزشهای این کارگاه ساخت ترایوم بوده است.همچنین در انتهای دومین جلسه نیز مسول اتحادیه خبازان شهرستان نسبت به استفاده انواع نان ها،مزیت و معایب نان های تولیدی توضیحاتی را ارائه نمود .