آگهی مزایده دریافت عوارض ورودی پارک سرچشمه

8:39 1397/2/24

شماره 1095

شهرداری خوانسار به استناد مجوز شماره 129 مورخ 16/2/97 شورای محترم اسلامی شهر خوانسار در نظر دارد دریافت عوارض ورودی پارک سرچشمه را از طریق مزایده به بالاترین قیمت به صورت اجاره با شرایط ذیل واگذار نماید.

1. دریافت عوارض ورودی پارک سرچشمه به ازای هر خودروسواری 60000 ریال قیمت پایه درصد سهم شهرداری حداقل 60% . هزینه چاپ قبض و نصب کلیه امکانات و تهیه لباس کار و نیروی کار با حداقل سن 22 سال به عهده متقاضی می باشد.

2. متقاضیان می توانند تا روز سه شنبه مورخ 25/2/97 پیشنهادات خود را مبنی بر اجاره و پرداخت درصد سهم شهرداری در پاکت لاک و مهر شده همراه با ذکر شماره تلفن و آدرس تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

3. متقاضیان می بایست مبلغ 15000000 ریال را به حساب 0105922986005 به حساب سپرده شهرداری خوانسار نزد بانک ملی شعبه خوانسار واریز ویا چک تضمین شده بانکی ضمیمه پیشنهاد خودبه عنوان ضمانت شرکت در مزایده تحویل نمایند.

4. پیشنهادات رسیده در روز چهارشنبه مورخ 26/2/97 در کمیسیون عالی معاملات مورد رسیدگی قرار گرفته و به برندگان مزایده به صورت کتبی ابلاغ خواهد شد و برنده مزایده نیز مکلف است تا یک هفته نسبت به انعقاد قرارداد و واریز وجه مربوطه به حساب شهرداری اقدام نماید.

5. در صورت عدم واریز وجه به حساب شهرداری و عدم انعقاد قرارداد سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین ترتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد شد.

6. به پیشنهاداتی که مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

7. کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

8. پس از واریز وجه ، و تاییدیه اداره اماکن، شهرداری نسبت به انعقاد قرارداد به نام برنده مزایده اقدام خواهد نمود.

9. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به شهرداری مراجعه یا با شماره تلفن 57770847تماس حاصل نمایند.