فضا سازی شهری به مناسبت ماه محرم

10:8 1397/7/2

شهرداری خوانسار به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری آقا ابا عبدالله (ع) اقدام به فضاسازی در میادین و خیابانهای شهر نموده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم فضاسازی محیطی متناسب در سطح شهر انجام شده است.

همچنین تعویض پرچم های الوان و نصب پرچم های سیاه در معابر اصلی و میادین سطح شهر صورت گرفت.

نصب بنرهای تسلیت ایام محرم برروی سازه های تبلیغاتی و لایت باکس های سطح شهر یکی دیگر از اقدامات روابط عمومی جهت ایام محرم می باشد.