پیام تشکر جمعی از همشهریان از خدمات پاکبانان شهرداری

14:16 1397/7/25

جمعی از همشهریان با درج پیام از خدمات پاکبانان شهردای در ایام محرم تقدیر و تشکر نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : حماسه آفرینی عاشقان و دلدادگان حسینی در محرم هر سال از سوی همه ی مردم خوانسار با برگزاری مراسمات باشکوه در سطح کشور کم نظیر است .

هیئات محترم مذهبی حسینیه های با عظمت با پیشینه کهن و نهاد های رسمی دولتی همه و همه برای روشن ماندن شمع پر فروز آرمان حسین (ع)از هیچ کوششی دریغ نورزیده

در میان خادمان و عاشقان حسین (ع)خدمات ارزشمند پاکبانان شهرداری محترم خوانسار به طور شبانه روزی در این ایام در بخشهای مختلف چقدر ارزشمند و اثر بخش است .

مطمئنا همه این عزیزان درنگاه حضرت حق و عنایات بی بی دو عالم فاطمه زهرا(س)قرار خواهند داشت.

از مسئولین معزز و گرامی در خواست میگردد برای پاسداشت از انسان و انسانیت به نحومقتضی نسبت به تکریم این انسان های شریف و خادمین واقعی حسین (ع) قدردانی گردد.

بوسه بر دست پینه بسته و چشمان خسته تک تک این عزیزان موجب خوشنودی خدا و پیامبر اکرم (ص)می گردد.

به نمایندگی از تمامی همشهریان گرامی از تمامی زحمات بی دریغ و شبانه روزی این عزیزان تشکر و قدردانی می نماییم.

(جمعی از همشهریان خوانساری)