آتش نشانان در اوج درجه ایثار و از خودگذشتگی قرار دارند

14:19 1397/7/25

دکتر کمالی فرماندار شهرستان خوانسار با حضور در آتش نشانی شهرداری خوانسار گفت: آتش نشانان در اوج درجه ایثار و از خودگذشتگی قرار دارند

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : به مناسبت گرامیداشت هفته آتش نشانی و ایمنی مراسم ویژه این روز و تجلیل از آتش نشانان شهرستان خوانسار باحضور دکتر کمالی فرماندار شهرستان خوانسار بهمراه مهندس اسحاقی شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولین شهرستان ، در آتش نشانی شهرداری خوانسار برگزار شد.

در ابتدای مراسم مهندس جاپلقی مسئول آتش نشانی گزارشی از اقدامات انجام شده را برای حاضرین بیان نمود.

در این مراسم دکتر کمالی فرماندار شهرستان خوانسار ضمن تبریک هفتم مهرماه روز آتش نشانی و ایمنی به آتش نشانان و گرامیداشت یاد و خاطره آتش نشانان شهید بیان داشت: شغل آتش نشانی شغلی سخت و حساس است و درجه ایثار و از خودگذشتگی در آتش نشانان بسیار بالا است که به دلیل روحیه بالای دلاورمردی و شجاعت این عزیزان است.

دکتر کمالی با اشاره به پیشگیری، آگاهی و آموزش مردم در رابطه با موارد مرتبط با حوزه کاری آتش نشانی اظهار داشت: اطلاع و هوشیاری مردم در جهت جلوگیری از بسیاری از مشکلات و حوادث میتواند حائز اهمیت باشد و موضوع آموزش در این مسیر از مسائل مهم این حوزه است که میتواند در جهت آشنایی مردم با اطفای حریق و موضوعاتی که به حوزه آتش نشانی برمیگردد موثر واقع شود.

مهندس اسحاقی شهردار خوانسار نیز ضمن تبریک این روز گفت : فعالیتهای آتش نشانان در شهرستان خوانسار از ویژگی های خاصی برخوردار است و خدمات بسیار بزرگی از آنها در مجموعه شهرداری خوانسار به ثبت رسیده است که جای تقدیر و تشکر دارد ، همچنین افرادی که پس از سالها در شرف بازنشستگی هستند و نیز از نیروهای جوان ورزیده و ماهری که به این جمع پیوستند و در حال فعالیت هستند تشکر نمود .

در پایان مراسم مدعوین از تجهیزات ایمنی آتش نشانی بازدید نمودند و از آتش نشانان تقدیر به عمل آمد.