پیام تبریک روابط عمومی شهرداری به مناسبت هفته نیروی انتظامی

19:4 1397/8/6

روابط عمومی شهرداری در پیامی هفته نیروی انتظامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، نیروی انتظامی مظهر اقتدار نظام و برقرار کننده امنیت اجتماعی است. بدون شک، برقراری نظم و امنیت اجتماعی تنها در اثر زحمات مخلصانه همه این عزیزان ومرهون رشادت ها، تلاش‌های فرماندهان و پرسنل خدوم این نیرو است که با استفاده از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های تخصصی و نظامی از کیان ایران اسلامی و مرز‌های جغرافیایی و معنوی حراست و حفاظت می‌کنند.

ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به حافظان نظم و امنیت، از تلاش‌های ارزنده و مجدانه همه پرسنل خدوم به ویژه فرماندهی محترم و پرسنل ارزشمند نیروی انتظامی شهرستان خوانسار و خانواده‌های محترم آنان همچنین خانواده شهدای ناجا، تقدیر و تشکر می‌کنیم و عزت، اقتدار و سربلندی همه شما را از پروردگار بزرگ و بلند مرتبه خواستاریم و امیدواریم در سایه‌ی رهنمود‌های رهبر فرزانه انقلاب و تدابیر ارزشمند ایشان در پاسداری از خون شهدا و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی سربلند و استوار باشید.