پیام تسلیت شهرداری خوانسار در پی رحلت آیت  الله سید جعفر خوانساری

پیام تسلیت شهرداری خوانسار در پی رحلت آیت الله سید جعفر خوانساری

12:52 1397/8/29

شهرداری خوانسار با صدور پیامی رحلت آیت الله سید جعفر خوانساری را تسلیت گفت

رحلت شخصیت وارسته و با فضیلت، عالم خدوم و مخلص خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام،

آیت اله آقای حاج سیّدجعفرخوانساری (اعلی الّله مقامه الشریف )

فرزند مرجع عالیقدر آیت اله العظمی حاج سید احمد خوانساری

را به محضر مبارک حضرت بقیه الّله الاعظم عجل الّله تعالی فرجه الشریف تسلیت عرض می نماییم.

روابط عمومی شواری اسلامی شهر و شهرداری خوانسار