برف روبی و نمک پاشی معابر و خیابان های سطح شهر

14:31 1397/10/17

برف روبی و نمک پاشی معابر و خیابان های سطح شهر توسط پرسنل خدوم شهرداری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در پی بارش قابل ملاحظه برف در روز پنجشنبه ۱۳ دیماه نیروهای خدمات شهری شهرداری عملیات برف روبی و نمک پاشی معابر و خیابانهای اصلی سطح شهر را انجام دادند. در پی بارش برف تمامی نیروهای شهرداری در آماده باش کامل بودند.

با توجه به کاهش دما و همچنین برای جلوگیری از تخریب آسفالت خیابانهای اصلی با ماشین آلات برف روبی شد و عملیات نمک پاشی شوارع فرعی توسط پرسنل خدوم شهرداری صورت پذیرفت.