برگزاری کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان در خوانسار

10:48 1397/10/26

کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان با حضور دکتر سیما فردوسی در فرهنگسرای خانواده خوانسار برگزار می شودشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری با همکاری فرهنگسرای خانواده و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خوانسار کارگاه آموزشی روابط متقابل والدین با فرزندان با حضور خانم دکتر سیما فردوسی کارشناس بالینی، کارشناس صدا و سیما و چهره محبوب خانواده ها را در روز جمعه 21 دیماه ساعت 3 بعدازظهر در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار برگزار نمود.

دکتر سما فردوسی در این کارگاه آموزشی با اشاره به نقش مهم ارتباط والدین با فرزندان گفت : ارتباط، فرآیندی کاملاً پیچیده است که طی آن کودک اطلاعات بسیاری را از شما دریافت می کند و چیزهای زیادی می آموزد، بنابراین یکی از پایه های صمیمیت و برقراری ارتباط، انتقال درست اطلاعات است و شما باید قادر باشید در کوتاهترین زمان و با بهترین و مؤثرترین شیوه های ممکن، اطلاعات مورد نیاز را به کودک انتقال دهید.

وی در ادامه افزود : برقراری ارتباط مناسب با فرزندان مهارتی تربیتی است. تربیت کردن فرزندان در صورتی که ارتباط مناسبی بین والدین و فرزندان ایجاد شود، امری موثر و لذت بخش است. برقراری ارتباط مناسب یکی از عوامل افزایش اعتماد به نفس و احترام دو طرفه است.