برنامه در کوی نیکنامان به مناسبت 25 دی روز حماسه و ایثار مردم خوانسار برگزار شد.

10:58 1397/10/26

همزمان با 25 دی روز حماسه و ایثار مردم خوانسار ویژه برنامه در کوی نیکنامان در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، 25 دی ماه یادآور ایمان راسخ و اعتقاد محکم مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان عالم پرور خوانسار است که با تشیع 25 شهید عملیات کربلای 5 که 19 تن آنها از اعضای شورای فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خوانسار و 6 تن آن از بسیجیان عزیز این شهرستان بود، از ایمان و اراده آنان کم نشد و بلکه محکم تر و با اراده ای قوی تر در حمایت از امام زمانشان خمینی کبیر (ره) جبهه ها را تقویت نمودند و حتی با تقدیم جوانان دیگر در عملیات های بعدی جنگ، نهال انقلاب اسلامی را با خون خود آبیاری نمودند و نگذاشتند دشمنان کوردل به آرزوهای شومشان دست یابند.

به همین مناسبت برنامه در کوی نیکنامان با حضور خانواده های گرانقدر 25 شهید عملیات کربلای 5 در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.

از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم اکران فیلم مستند 25 دی ، سخنرانی امیر حسن پور و رونمایی از کتاب سردار صادق و همچنین تجلیل از عوامل فیلم مستند 25 بود که با حضور پر شور خانواده شهدا برگزار شد.