تجلیل از عکاس انقلاب  و عوامل فیلم مستند خونسار و روز بیست و پنجم

تجلیل از عکاس انقلاب و عوامل فیلم مستند خونسار و روز بیست و پنجم

14:13 1397/10/26

همزمان با 25 دی روز حماسه و ایثار مردم خوانسار از عکاس انقلاب و عوامل فیلم مستند خونسار و روز بیست و پنجم در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، همزمان با 25 دی روز حماسه و ایثار مردم خوانسار از عکاس انقلاب عزت الله شفیعی و عوامل فیلم مستند خونسار و روز بیست و پنجم با حضور مهندس اسحاقی شهردار ، اورعی رئیس شواری اسلامی شهر ، صانعی رئیس شواری اسلامی شهرستان و سرهنگ مجیری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج خوانسار در فرهنگسرای خانواده شهرستان خوانسار تجلیل شد.