اجرای آبیاری تحت فشار بلوار آیت الله علوی

10:24 1397/11/6

آبیاری تحت فشار بلوار آیت الله علوی در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس نوروزی مسئول واحد فضای سبز شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : به دلیل تغییرات فصلی بارندگی و وقوع خشکسالی ،کاهش سطح ایستابی آب های زیر زمینی و در نتیجه کاهش آبدهی چاهها اجرای آبیاری تحت فشار از چهار سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به مزایی این طرح ها ، بیان کرد: افزایش راندمان آبیاری، کاهش آب مصرفی،  کاهش ترافیک و تصادفات شهری، کاهش نیروی انسانی، کاهش هزینه حمل آب توسط تانکر، از جمله مزایای طرح های یاد شده است.