هرس نمودن درختان چنار خیابان امام

18:46 1397/11/23

شهرداری خوانسار نسبت به هرس نمودن درختان چنار خیابان امام اقدام نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، هرس زمستانه ی درختان چنار خیابان امام انجام شد.

پرسنل فضای سبز شهرداری برنامه هرس درختان را با نظارت و رعایت نکات فنی لازم آغاز نمودند.

این اقدام به منظور:

-محدود کردن رشد و کوتاه کردن ارتفاع درخت جهت تسهیل در عملیات سم پاشی و...

-جوان کردن درختان مسن از طریق حذف شاخه های پیر و وادار نمودن درخت به تولید شاخه های جدید

-ایجاد تعادل بین شاخه و ریشه

-حذف شاخه های خشک،مزاحم،آفت زده و بیمار،شکسته

-ایجاد شرایط مناسب جهت ورود نور و هوا به درون شاخه ها و پراکندگی نقاط متراکم به منظور زیبایی

لازم به ذکر است این عملیات در نقاط مختلف سطح شهر ازجمله پارک ها و بلوارها همچنان ادامه دارد.