ریزش ساختمان مسکونی در روستای تیدجان و تلاش پرسنل آتش نشانی

18:51 1397/11/23

ساختمان مسکونی و قدیمی در روستای تیدجان فرو ریخت و با تلاش پرسنل آتش نشانی جسد پیر زنیکه در زیر آوار بود خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، محسن جاپلقی مسئول آتش نشانی با اعلام این خبر افزود : در ساعت 8:52 روز چهارشنبه مورخ 1397/11/10 طی تماس تلفنی با آتش نشانی شهرداری خوانسار در خصوص تخریب و ریزش ساختمانی فرسوده در روستای تیدجان اعلام حادثه گردید که بلافاصله اکیپ آتش نشانی به محل اعزام گردیده و پس از بررسی های اولیه مشخص گردید شخصی که در این منزل زندگی میکرده در زیر آوار مانده است. در این هنگام با حضور و همکاری نیروهای هلال احمر، شرکت گاز و اداره برق، مدیریت بحران شهرداری خوانسار وارد عمل شده و با اعزام بیل مکانیکی و لودر به محل حادثه، اقدام به عملیات آواربرداری نمودند که پس از حدود 3 ساعت آواربرداری جسد پیرزنی که در زیر آوار مانده بود خارج گردیده و با آمبولانس شهرداری به سردخانه بهشت فاطمیه (س) منتقل گردید. متاسفانه آوار ساختمان مذکور از نوع آوار کیکی بوده که در آن هیچ منفذی برای تنفس و ادامه حیات فرد محبوس شده وجود نداشته است.