پر شدن جوی آب در تیدجان خوانسار جان یک نفر را گرفت

19:17 1397/12/5

بر اثر پر شدن جوی آب کهریز تیدجان خوانسار و با حرکت آب به سمت خانه‌های قدیمی زن ساکن در یکی از خانه‌های مسکونی جان خود را از دست داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، محسن اسحاقی، شهردار خوانسار در این باره اظهار کرد: در تماس تلفنی با آتش نشانی تخریب و ریزش ساختمانی فرسوده در روستای تیدجان گزارش شد که بلافاصله اکیپ آتش نشانی به محل اعزام شد. وی افزود: پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد شخصی در زیر آوار مانده است.

شهردار خوانسار گفت: در این هنگام با حضور و همکاری نیروهای هلال احمر، شرکت گاز و اداره برق، مدیریت بحران شهرداری خوانسار وارد عمل شده و با اعزام بیل مکانیکی و لودر به محل حادثه عملیات آواربرداری آغاز شد.

وی گفت: پس از حدود سه ساعت آوار برداری جسد پیرزنی که در زیر آوار مانده بود خارج شد و با آمبولانس شهرداری به سردخانه بهشت فاطمیه(س) منتقل شد.

اسحاقی تصریح کرد: آوار ساختمان مذکور از نوع آوار کیکی بوده که در آن هیچ منفذی برای تنفس و ادامه حیات فرد محبوس شده وجود نداشته است.

با پر شدن جوی آب کهریز در روستای تیدجان با برگ‌ها و تیغ‌ها سبب شد که جلوی گذر آب در آن گرفته شود و سپس آب به داخل باغ‌ها به حرکت در آید و به سمت خانه‌های قدیمی روستا روانه شود که این موضوع منجر به خراب شدن خانه‌های قدیمی شد.