مراسم عطر افشانی و گلباران قبور مطهر شهدا به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

18:38 1397/12/11

همزمان با سراسر کشور مراسم عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با هدف تجدید میثاق با شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا با حضور مسئولین و روسای ادارات و جمعی از خانواده شهدا در خوانسار برگزار گردید.

در ادامه حضار ضمن زیارت ، قرائت فاتحه و غبار روبی مزار شهدا با آرمانهای شهیدان هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.