پیام تسلیت روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر  خوانسار در پی حادثه تروریستی اتوبوس حامل نیروهای مرزبانی سپاه

پیام تسلیت روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار در پی حادثه تروریستی اتوبوس حامل نیروهای مرزبانی سپاه

13:43 1397/12/12

در پی حادثه تروریستی اتوبوس حامل مرزبانان سپاه روابط عمومی شهرداری و شورای شهر پیام تسلیتی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ،

بسم رب الشهداء و الصدیقین

با سلام

شهادت فرزندان و دلاورمردان حافظ امنیت و آرامش و رفاه مردم در سیستان وبلوچستان به دست مزدوران سنگدل و ناتوان موجب اندوه و تأثر ملت ظفرمند و قهرمان ایران اسلامی شده است.

این جنایت، واکنشی عصبی و بزدلانه به حماسه حضور شکوهمند مردم غیور ایران در گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود که قطعاً خون شهیدان عزیزانمان این شجره طیبه را تنومندتر از گذشته خواهد کرد.

این حادثه دلخراش و شهادت عزیزان پاسدار را به محضر امام زمان(عج)،فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت همیشه در صحنه و خانواده محترم این عزیزان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند بلندمرتبه برای شهدای والا مقام علو درجات و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل مسئلت داریم.