برگزاری نمایشگاه کتاب نویسندگان خوانساری

10:2 1397/12/13

نمایشگاه کتاب نویسندگان خوانساری و کتاب هایی با موضوع این شهرستان در فرهنگسرای خانواده خوانسار برپا شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مسئول برگزاری این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه بیش از 300 جلد کتاب و اثر از 60 نویسنده خوانساری به همراه زندگینامه آنان به مدت 7 روز به مناسبت پاسداشت هفته گویش ها و گویش محلی خوانساری به نمایش درآمده است .
مهدی احمدی از راه اندازی نمایشگاه و گنجینه آثار ناشران و نویسندگان خوانساری کل کشور در خوانسار به صورت دائمی همراه با بروزرسانی در آینده ای نزدیک خبر داد.