پیام تبریک مهندس اسحاقی شهردار خوانسار به مناسبت آغاز سال 1398

9:40 1398/1/11

شهردار خوانسار در پیامی آغاز سال نو و عید نوروز را به شهروندان تبریک گفت.

به نام خدا

یا مقلب القلوب و الابصار/ یا مدبر اللیل و النهار/ یا محول الحول و الاحوال/ حول حالنا الا احسن الحال

برآمد باد صبح و بوی نوروز                     به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال             همایون بادت این روز و همه روز

خداوند متعال را شاکرم که توفیق دوباره عنایت فرمود تا درگذر ایام، بهاری دیگر را تجربه و حلول سال جدید را درک نمائیم و به پاس نعمت سلامت و رحمتش سجدة شکر به درگاهش به جای آوریم. آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج) ، مقام معظم رهبری، خانواده های محترم شهدا و ایثارگران، و همه ایرانیان در هرجای کره خاکی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

توفیق سالی دیگر از خدمت به مردم سپری شد سالی که فراز و نشیب های فراوانی را تجربه کردیم و امیدواریم آنچه که انجام گرفت توانسته باشد گوشه هایی از انتظارات بحق شما مردم قدر شناس خوانسار را فراهم نموده باشد.

در آستانه سال نو ضمن قدردانی از تلاش های خستگی ناپذیر مجموعه خادمین مردم و مشارکت همه جانبه مردم شریف برای رسیدن به شهری آباد، امیدواریم در سال جدید با استعانت از درگاه خداوند قادر و متعال و ارواح پاک و مطهر شهیدان همیشه سرافرازمان و بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری، همه تلاش خویش را برای ارتقای سطح رضایت مندی مردم و خدمت صادقانه به نظام مقدس اسلامی بکار گیریم.

آرزوی ما برای همه شهروندان فخیم و متین خوانساری در سال 98 زندگی در شهری اخلاقی، سالم ، شاد، آباد و توسعه یافته است که با اهداف برنامه ریزی شده در سال جدید با قاطعیت و پشتکار در جهت تحقق آنها تلاش خواهیم نمود.

در پایان، خاضعانه برای همگان سالی سرشار از موفقیت، شادکامی و تندرستی، عزت و سربلندی آرزو می نمایم.

محسن اسحاقی

شهردار خوانسار