آیین تجلیل از مهندسان شهرداری خوانسار برگزار شد

10:44 1398/1/24

مراسم تجلیل از مهندسان شهرداری خوانسار به مناسبت روز ملی مهندس با حضور شهردار خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، به مناسبت روز بزرگداشت خواجه‌نصیرالدین طوسی، مهندس محسن اسحاقی شهردار خوانسار ، ضمن تبریک و آرزوی توفیق روزافزون برای این قشر پرتوان، خلاق و نوع آور در عرصه اندیشه از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی تقدیر كرد.

وی در ادامه تصریح کرد: زمانی شهر سالم و توسعه‌یافته است که بتوان ازنظر تمام شاخص‌های توسعه شهری ازجمله رشد اقتصادی، درآمدزایی، اشتغال، زیست‌محیطی، بهداشت و سلامت نمودار رضایت بخشی را برای خود و مردم ارائه داد؛ در غیر این صورت تمامی نارسایی‌ها و ناکارآمدی‌ها به خودمان برمی‌گردد که لازمه آن تأمل و تلاش دوچندان از سوی ما و تمامی عوامل خدمت‌رسان شهرداری است.

گفتنی است در پایان مراسم مذکور، از مهندسان شهرداری توسط شهردار خوانسار، تجلیل به عمل آمد.