مراسم روز درختکاری توسط شهرداری خوانسار برگزار شد

9:40 1398/1/26

مراسم روز درختکاری با حضور مسئولین ، شهروندان و دانش آموزان در پارک عسل خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، درختکاری یکی از سنت های بسیار نیکو دانست و این سنت حسنه که همه ساله در 15 اسفند ماه برگزار می شود تاثیر بسیار مهمی در ترویج فرهنگ درختکاری دارد و  می تواند نقش سازنده ای در جلوگیری از آلودگی هوا در شرایط کنونی با وجود افزایش وسایط نقلیه داشته باشد.

در همین راستا مراسم روز درختکاری با حضور مهندس اسحاقی شهردار و سایر مسئولین و شهروندان و دانش آموزان در پارک عسل خوانسار برگزار شد.