خط کشی خطوط عابر پیاده و رنگ آمیزی سرعتکاه در نقاط مختلف شهر

10:49 1398/2/8

شهرداری خوانسار نسبت به خط کشی خطوط عابر پیاده و رنگ آمیزی سرعتکاه در سطح شهر اقدام نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مسئول حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار گفت: در آستانه سال جدید ، عملیات خط کشی خطوط عابر پیاده و سرعتکاه ها با هدف ایمن سازی در دست اجرا است.

احمدرضا زینعلی اظهار کرد: هدف از خط کشی معابر منظم کردن حرکت وسایل نقلیه، آگاهی دادن و مشخص سازی حریم معابر جهت تردد خودروها و عابرین پیاده است.