ارائه آموزش اطفاء حریق به اعضای جوانان جمعیت هلال احمر

10:51 1398/2/8

کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار با حضور در جمعیت هلال احمر روش مهار کردن حریق را به اعضای جوانان جمعیت هلال احمر آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، عبدالرضا محرابیان ، کارشناس آتش نشانی شهرستان خوانسار به عنوان مربی این کلاس آموزشی ، ابزار هایی که از طریق آن می توان حریق را مهار کرد برای اعضای جوانان جمعیت هلال احمرشهرستان خوانسار بازگو کرد.

در این جلسه آموزشی نکات ایمنی در مواجهه با حوادث و خصوصا آتش سوزی آموزش داده شد.

در پایان اعضای جوانان جمعیت هلال احمر به صورت عملی نحوه اطفاء حریق توسط کپسول آتش نشانی را آموزش دیدند.