تجلیل از روابط عمومی شهرداری خوانسار

10:0 1398/2/29

شهردار خوانسار در دیدار با مسئول و کارشناسان روابط عمومی از زحمات ایشان تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، محسن اسحاقی شهردار خوانساردر دیدار با مسئول و کارشناسان روابط عمومی شهرداری که به مناسبت بزرگداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد اظهار داشت: شهرداری نهاد و مجموعه مردمی و غیر انتفاعی است که در یک محدوده جغرافیایی وظایف بسیار سنگینی را بر عهده دارد.

وی در ادامه افزود: عدم آگاهی و اطلاع مردم نسبت به وظایف شهرداری موجب می شود تا برخی از وظایف دستگاه های اجرایی دیگر را در حیطه وظایف شهرداری قلمداد کنند و توقع رسیدگی و پیگیری در آن حوزه از شهرداری را داشته باشند، و همچنین نسبت به وظایف و اقداماتی که در حوزه مسئولیت های اجرایی شهرداری انجام می گیرد بی اطلاع باشد که در همین راستا نقش روابط عمومی در ارتباط بین مردم و شهرداری روشن می شود.

شهردار خوانسار با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله شفافیت، سرعت و صداقت در اطلاع رسانی گفت: این سه عامل مهم همواره باید مد نظر روابط عمومی قرار گیرد تا این واحد به عنوان یک مرجع معتبر اطلاع رسانی مورد قبولی را انجام دهد.

وی در ادامه افزود: اطلاع رسانی به موقع موجب جلوگیری از سوء استفاده و تحریف اخبار و گزارش عملکرد شهرداری توسط دیگران خواهد شد و به این ترتیب مردم سعی می کنند اخبار مرتبط با شهرداری را از طریق سایت و پورتال اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری پیگیری کنند.

وی یکی از وظایف مهم و اساسی روابط عمومی را تلاش در جهت برقراری ارتباط موثر بین مدیران شهرداری با مردم برشمرد و بر استمرار آن تاکید کرد.

شایان ذکر است شهردار خوانسار دراین دیدار با اهداء لوح سپاس از تلاش ها و زحمات فعالان عرصه روابط عمومی در شهرداری خوانسار تقدیرکرد.