دیدار شهردار و اعضای شورای شهر با ریاست دادگستری و دادستان خوانسار

9:23 1398/4/5

همزمان با هفته قوه قضائیه شهردار و اعضای شهر با دیاست دادگستری و دادستان خوانسار دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، سه شنبه چهارم تیرماه، مهندس محسن اسحاقی شهردار خوانسار به اتفاق اعضای شورای اسلامی شهر خوانسار با آقای حسینی رئیس دادگستری شهرستان خوانسار و آقای خلیلیان دادستان خوانسار و مجموعه دادگستری دیداری بعمل آوردند.

این دیدار به مناسبت سالروز عروج آیت الله دکتر بهشتی، و 72 تن از یارانشان و هفته قوه قضائیه و تجلیل از زحمات مجموعه دادگستری صورت پذیرفت.

در این دیدار مدیریت و تعدادی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان نیز حضور داشتند.