تعداد فوتی‌های واژگونی مینی‌بوس در خوانسار به ۱3 نفر رسید

10:23 1398/4/26

تعداد کشته‌های حادثه واژگونی مینی بوس در خوانسار به 13 نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، برابر طی تماسی در ساعت ۹:۳۵ با ایستگاه آتش نشانی خبر از سقوط یک دستگاه می نی بوس به دره در محدود دربند و گردنه محور خوانسار- بویین میاندشت معروف به گردنه شاه ولایت دادند.

در ساعت ۹:۴۰ تیم اول آتش نشانی به صحنه حادثه رسید و با توجه به حجم حادثه تیمهای اورژانس و هلال احمر و سایر ارگانهای امدادی ،خدماتی و انتظامی خبردار نمودند.

با حضور سریع عوامل امدادی و انتظامی کار نجات و انتقال مصدومان و حادثه دیدگان صورت گرفت که اعضای تیم مدیریت بحران شهرستان پس از حضور در صحنه و صدور دستورات لازم قضایی و اجرایی بلافاصله در فرمانداری خوانسار جلسه ستاد مدیریت بحران تشکیل شد.

در این حادثه ۱۱ نفر در صحنه جان باختند و ۱ نفر حین از اعزام به بیمارستان و نیز 1 نفر در بیمارستان خمینی شهر جان باختند به نحوی که این حادثه جمعا 13 فوتی و 6 مصدوم داشت.

به دلیل وخامت حال ۳ نفر از مصدومان عملیات انتقال مصدومان به بیمارستان خمینی شهر با بالگرد اورژانس هوایی در هنگام ظهر صورت گرفت. همچنین در ساعت حدود ۱۵ تعداد ۴ نفر دیگر از مصدومان با استفاده از بالگرد اورژانس به بیمارستان الزهرا اصفهان منتقل شدند.

در این حادثه دو تیم آتش نشانی از خوانسار،دو خودروی حمل جسد ، خودروی حمل جسد روستای ویست به همراه بیش از ۲۰ نفر از عوامل مدیریت بحران شهری حضور داشتند.

همچنین خودروهای پایگاه های هلال احمر تیدجان، باغکل،پل نوغان،اوزنبلاغ،موته و فریدونشهر جمعا به تعداد ۸ خودرو با ۲۵ نفر امدادگر حضور فعال داشتند.

دو تیم اورژانس از خوانسار و دو تیم از گلپایگان عملیات انتقال مصدومان را به بیمارستان انجام دادند.

نظارت و کنترل دقیق فرماندهی انتظامی ، پلیس راهور شهرستان و پلیس راه کار را برای انجام ماموریت عوامل امدادی مهیا نموده بود.

ماشین آلات راهسازی اداره راهداری شامل لودر و گریدر مسیر را برای ورود جرثقیل جهت جمع آوری مینی بوس مهیا نمودند.

به دلیل صعب العبور بودن منطقه جهت حمل مصدومان و جنازه ها و جابجایی مینی بوس مدت زمان عملیات ۳ ساعت به طول انجامید.

شایان ذکر است مینی بوس مذکور از شهر داران به مقصد خوانسار در حرکت بوده و کلیه مسافران آن از شهر داران می باشند.

این حادثه همچنین از طریق مرکز کنترل حوادث جمعیت هلال احمر استان اصفهان اعلام و رصد می شد.

روابط عمومی شهرداری خوانسار ضمن عرض تسلیت به بازماندگان این حاثه غمناک از خداوند متعال غفران الهی را برای درگذشتگان از خداوند متعال مسئلت مینماید.