اجرای بازپیرایی و هرس فرم شمشادهای خیابان مسجد جامع

20:16 1398/5/1

عملیات بازپیرایی و هرس فرم شمشادهای خیابان مسجد جامع اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، هرس و بازپیرایی تابستانه درختان شمشاد با هدف تقویت رشد شاخه ها و بهبود کارآیی درختچه ها در سطح شهر خوانسار آغاز شد.

مهندس نوروزی با اعلام این مطلب افزود: هرس ترون ها و شمشاد سطح شهر با هدف فرم دهی، حذف شاخه های خشکیده، آلوده، شکسته، بیمار، آفت زده، ترک خورده و شاخه های در هم رفته انجام می گیرد.

مسئول واحد فضای سبز شهرداری گفت: ترون ها و شمشاد های معابر اصلی و خیابان های فرعی شهر خوانسار تا آخر فصل تابستان هرس خواهند شد.