آیین تجلیل از پیر غلام امام حسین (ع) حاج اسماعیل شکری

8:31 1398/6/16

آیین تجلیل از پیر غلام امام حسین (ع) حاج اسماعیل شکری به همت شهرداری خوانسار در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مراسم تجلیل از پیرغلام امام حسین علیه السلام و رونمایی از مستند "حاج شکر" که روایتی از زندگی این مداح وارسته و ذاکر اهل بیت است، با حضور جمعیتی از هیئات مذهبی ، جوانان و بزرگان و معتمدین ، بازاریان و مسئولین شهر به همت واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار در فرهنگسرای خانواده برگزار گردید.

ابتدای این مراسم با سخنرانی خطیب توانا حجه الاسلام شیخ جواد صابریان در خصوص شخصیت حاج آقا شکر شروع شد و از مردم خوانسار تقاضا نمودند که کاری کنند که خوانسار را به شهر حسینی بودن بشناسند.

سپس نماینده گروه معراج تولایی در خصوص مستند حاج شکر و نحوه مراحل تولید و مشکلات پیش رو صحبت کردند و توضیحات فنی مستند را ارائه نمودند.

مستند حاج شکر حدودا ۳۵ دقیقه برای اولین بار اکران عمومی شد تا پس از پخش از رسانه ملی در اختیار عموم قرار گیرد.

در بخش بعدی برنامه حضور حاج اسماعیل شکری در جایگاه مراسم برای تجلیل بود که هدایایی به رسم یاد بود از طرف هیاتهای مذهبی ،حسینیه ها و شهرداری و شورای اسلامی شهر و فرهنگسرای خانواده اهدا گردید.

سپس همه مردم در آستانه ماه محرم منتظر نوای "حسینم حسینم آقا حسینم" حاج آقا شکر بودند که ایشان با نفس هیئتی خود مردم را به فیض رساندند.

در پایان مراسم نیز حضار مهمان سفره امام حسین(ع) بودند که از طرف هیاتهای مذهبی تدارک دیده شده بود.