240 تن پسماند در خوانسار در ایام عزاداری محرم جمع‌آوری شد

19:39 1398/6/31

مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار گفت : بیش از 240 تن پسماند طی شش روز ایام عزاداری از سطح شهر خوانسار جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس جاپلقی با اشاره به جمع آوری پسماند شهر خوانسار به صورت ویژه در ایام محرم به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: میزان پسماند جمع آوری شده در شش روز ایام عزاداری مردم خوانسار معادل 240 تن بوده است.

وی افزود: میانگین جمع آوری پسماند در این روزها بین 45 تا 50 تن بوده که یکی از دلایل آن استفاده بیشتر مردم از نذورات و به دنبال آن کاهش تولید پسماند خانگی است.

مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار با اشاره به اینکه بیشترین پسماند جمع آوری شده در این شش روز نیز شامل ظروف یک بار مصرفی است که از سوی هیأت های عزاداری و روضه ها برای ارایه نذورات مورد استفاده قرار گرفته است.