تشریح اقدامات انجام شده در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری

8:15 1398/7/7

مسئول حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار به تشریح اقدامات صورت گرفته به مناسبت بازگشایی مدارس و شش ماه اول سال پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : احمدرضا زینعلی مسئول حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود همزمان با بازگشایی مدارس اقدامات گسترده ای در سطح شهر انجام شد.

وی تصریح کرد : اجرای خط کشی طولی معابر سطح شهر به متراژ 000/30 متر و همچنین رنگ آمیزی جداول سطح شهر به متراژ 000/40 متر طول از اقدامات صورت گرفته در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری می باشد.

همچنین از دیگر اقدامات صورت گرفته رنگ آمیزی گذرگاه عابر پیاده به تعداد 51 مورد در مکان های مختلف از جمله مقابل مدارس و مراکز آموزشی

نصب تعداد یک عدد چراغ چشمک زن سولار (ورودی بلوار مسکن مهر)

نصب تعداد 35 عدد تابلوی راهنمایی و رانندگی با هماهنگی پلیس راهور

نصب علائم ترافیکی و هشداردهنده در میادین پل نو – مسکن مهر – شهرک شاهد به وسیله تابوهای حاشیه نما و بال کبوتری