برگزاری مراسم تجلیل و اعطای سردوشی به پرسنل آتش نشانی

21:26 1398/7/9

مراسم تجلیل و اعطای سردوشی به پرسنل آتش نشانی با حضور مهندس اسحاقی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : به مناسبت گرامیداشت هفته آتش نشانی و ایمنی مراسم ویژه این روز و تجلیل از آتش نشانان شهرستان خوانسار با حضور مهندس اسحاقی شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر در آتش نشانی شهرداری خوانسار برگزار شد.

در ابتدای مراسم مهندس جاپلقی مسئول آتش نشانی گزارشی از اقدامات انجام شده را برای حاضرین بیان نمود.

در این مراسم مهندس اسحاقی شهردار خوانسار ضمن تبریک هفتم مهرماه روز آتش نشانی و ایمنی به آتش نشانان و گرامیداشت یاد و خاطره آتش نشانان شهید بیان داشت: شغل آتش نشانی شغلی سخت و حساس است و درجه ایثار و از خودگذشتگی در آتش نشانان بسیار بالا است که به دلیل روحیه بالای دلاورمردی و شجاعت این عزیزان است.

هوشنگ صانعی رئیس شورای اسلامی شهر با قدردانی از تلاش‌های پرسنل آتش نشانی در انجام وظایف و ماموریت ها در راستای خدمت به مردم، افزود: خدمت در آتش نشانی صرفا” یک شغل و حرفه نیست بلکه سعادتی بزرگ برای عاشقان کمک رسانی به مردم است.

در پایان مراسم ضمن اعطای سردوشی به آتش نشانان از خدمات آنها تجلیل به عمل آمد.