افتتاح نمایشگاه عکس شور عاشورا با حضور استاندار اصفهان

18:25 1398/7/28

نمایشگاه عکس شور عاشورا با حضور دکتر عباس رضایی استاندار اصفهان در فرهنگسرای خانواده خوانسار افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهدی احمدی مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : نمایشگاه عکس شور عاشورا روایتی است مفهومی از محرم سال ۹۸ خوانسار در قالب ۳۰ قطعه عکس که در ابعاد ۷۰*۵۰ تهیه شده است.

این نمایشگاه اولین نمایشگاه عکس خانه عکاسان فرهنگسرای خانواده است که پس از تشکیل با حمایت شهرداری خوانسار و واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری در آستانه اربعین حسینی راه اندازی شد.

افتتاح این نمایشگاه با حضور استاندار فرهیخته دکتر رضایی، نماینده مجلس ، معاون برنامه ریزی استاندار ، تنی چند از مدیران کل استانداری اصفهان ، فرماندار ، شهردار، اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، بخشدار، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، روُسای ادارات دولتی، روسای بانکها انجام شد.

این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۹ لغایت ۱۸ جهت بازدید عمومی تا تاریخ ۹ آبان ماه دایر می باشد