فعالیت میز خدمت همزمان با هفته بسیج با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر خوانسار

17:53 1398/9/10

فعالیت میز خدمت همزمان با هفته بسیج با حضور مهندس اسحاقی شهردار خوانسار و اعضای شورای اسلامی شهر خوانسار در مصلی نماز جمعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، شهردار و اعضای شورای اسلام شهر خوانسار با هدف خدمت رسانی آسان‌تر و راحت‌تر به مردم در فضایی صمیمانه به سؤالات و مطالبات مردم در زمینه مسائل حوزه خدمات شهری رسیدگی و پاسخ دادند.

هدف از راه‌اندازی میز خدمت تکریم ارباب رجوع، رعایت حقوق شهروندی و تسهیل در فرآیند خدمت‌رسانی است.