قراردادن کیسه های مخلوط ماسه و نمک در حاشیه معابر

9:30 1398/9/27

با توجه به بارش برف کیسه های مخلوط ماسه و نمک در نقاط مختلف شهر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در بارندگی اخیر حدود 4000 کیسه مخلوط شن و نمک در حاشیه معابر شیبدار، تقاطعها و معابر فرعی در دسترس عموم قرار گرفته و حدود 3000 کیسه نیز تحویل شهروندان متقاضی گردیده است. با توجه به اثرات سوء نمک بر سلامت مردم، درختان موجود در حاشیه معابر و آبهای زیرزمینی و نیز روکش آسفالت معابر، کاهش استفاده از این ترکیب نتایج مطلوب تری خواهد داشت که این امر همکاری بیش از پیش همشهریان عزیز را می طلبد.